Jdi na obsah Jdi na menu

Proč kočárky?

5. 6. 2015

Kočárky se mi vždy líbily, snažila jsem se sledovat trend vývoje. Dodnes  se po kočárcích dívám a  hodnotím jejich praktičnost i eleganci :-)  Bohužel na sbírku kočárku pro miminka není místo, tak aspoň kočárky pro panenky. Těch je také hodně a navíc různé velikosti, tak jak jsou velké panenky a nebo také zda jsou pro malé či velké holčičky.  Do každého kočárku patří panenka a proto jsou mě ve sbírce součástí kočárku.  Sbírka se mění, kočárky přibývají, nebo se obněňují  tak jak to se sbírkami bývá :-) Místa je dost tak každý kočárek bude mít svůj vlastní příspěvek s historii a několika fotkami :-)

101_0455.jpg   Takto to začalo, kdysi, když jsem ještě provozovala Záchranou stanici volně žijících zvířat,  v kočárcích bydleli malí ježečci. O ježečky už se nestarám, ale kočárky, které jsem dostala nejčastěji v mateřských školkách mi zůstaly a tak po té co jsem dostala tento krásný kočárek:

101_0024.jpgkterý potřeboval opravu, neb v něm kdysi bydlely kytičky :-) jsem se rozhodla, že  vyčístím  a zprovozním kočárky z půdy. K tomu mi pomohl i nález  veljkého pytle panenek ( čtyři panenky) na půdě Prozatím spaly v ohrádce, ale v kočárcích jim to sluší víc.

zatím je sbírka málá, ale určitě se rozroste :-)

101_0654.jpg